2020-12-16 07:47:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Egy rosszakarója irigységből megpróbálja megcsorbítani a hírnevét

Napi horoszkóp december 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Kitűnő ötletei vannak, de a kamatoztatásukkal még várnia kell, mert környezetének most mindenre van ideje, csak önre és a terveire nem. Ne keseredjen el, a türelem rózsát terem, érdemes kivárnia.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygók segítik a baráti kapcsolatok létesítésében, felhívhatja magára a figyelmet. Idejét és érzelmeit ne vesztegesse olyan egyénre, aki a valóságban teljesen elérhetetlen!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nehezen tud nemet mondani szerettei kérésének. Ma is hajlamos lesz felelőtlenül megígérni dolgokat, amiket aztán nem tud betartani. Legyen észnél!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Bakba lépett. Munkafronton zűrzavar van a lelkében: érzi, hogy váltani kellene. Ha nem akarja otthagyni jelenlegi munkahelyét, képezze tovább magát, hogy lépést tudjon tartani a nagyobb követelményekkel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Elképzelései, még a szerelemben is, gyakran ütköznek váratlan akadályokba. Úgy érezheti, mintha semmi sem lenne a helyén, mintha mindig hiányozva valami. Sokat vár a következő esztendőtől, és nem is hiába...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy rosszakarója irigységből megpróbálja megcsorbítani a hírnevét, de szerencsére már túl régóta ismerik önt mind a felettesei, mind a kollégái, hogy ez a próbálkozás, szép lassan lecseng majd. Mindenesetre szakítson meg ezzel a „baráttal” minden munkakapcsolatot!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Munkahelyén most az állandóság, a stabilitás a döntő, mégsem tud nem beszállni a versenybe: ha másnak van valamije, ön is többet akar. Próbálja meg visszafogni magát, mert ebből baja lehet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az eddig talán bizonytalan érzelmi kapcsolatában gyökeres fordulat várható, és végre eloszlanak a korábbi kételyei. Talán egy nagy beszélgetés az, ami eloszlatja a viharfelhőket a feje fölül…


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Valaki pusztán jó szándékból folyamatosan olyasmiben is segít, amit pedig egyedül szeretne megoldani. A legjobb, ha a következő hetekben nem avat be a terveibe senkit. Szerelmi életében a Mars okozhat némi feszültséget.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bak jegyén halad át. A Bak híres félelmetes munkabírásáról és energiáiról, általában hatalmas intenzitással képes dolgozni, alig van igénye pihenésre. Most is így lesz ez, az év végi hajrát is gond nélkül bírja!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hajlamos rá, hogy kiskapukat keressen, de most ezek a próbálkozásai nem sok sikerrel járnak. Csak az idejét pazarolja, s ez alatt már a szokásos úton a dolgok végére is járhatna. Egyik barátjáról kiderülhet, hogy nem azt mondja szemtől szemben, mint a háta mögött.


Halak: II. 19. - III. 20.

A karrierterveit próbálja meg összhangba hozni a kollégák ambícióival, mert most jó ideig egymásra lesznek utalva. Kissé erőszakosan érvel, vitatkozik. Eléri ugyan, amit akar, de sokáig fog küzdeni azért, hogy begyógyítsa a fölöslegesen ejtett sebeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: